Ilmanvaihtojärjestelmien
puhdistus- ja säätötyöt Turussa

 

Ilman­vaihto­järjes­telmien puhdistus- ja säätötyöt 

Säännöl­lisellä puhdistuksella hyvä sisäilma

Toimiva ilmanvaihto on välttämätön terveelliselle ja kestävälle asumiselle. Huono sisäilma vaikuttaa oleellisesti asukkaiden terveyteen, asumismukavuuteen ja vireystilaan. Heikosti toimiva ilmanvaihto saattaa aiheuttaa myös kosteusvaurioita. Likainen ilmanvaihto­järjestelmä on lisäksi palo­turvallisuusriski.

Ilmastointijär­jestelmän säännöllinen huolto ja puhdistus ovat ensiarvoisen tärkeitä kiinteistön kunnossapidon kannalta. Hyvä sisäilma ylläpitää sekä ihmisten että rakennuksen hyvinvointia.

Ota yhteyttä »

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistustyö nopeasti

Ammattilaisen tekemä ilmanvaihtojärjestelmän puhdistustyö on nopea prosessi. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus suositellaan tehtäväksi 5–10 vuoden välein. Myös uuden ilmanvaihtojärjestelmän käyttöönotto kannattaa aloittaa järjestelmän puhtauden tarkastamisella, jolloin voidaan olla varmoja, ettei kanaviin mahdollisesti jäänyt rakennuspöly päädy asukkaiden hengitysilmaan. 

Teemme ilmanvaihtojärjestelmien puhdistustyöt sekä yksityiskoteihin että taloyhtiöille ja yritysasiakkaille. 

Ilmanvaihtojärjestelmän säätö

Ilmanvaihtojärjestelmän säätötyöt tehdään rakennusmääräysten tai suunnittelijan ohjeistuksen mukaan. Ilmamäärämittaus paljastaa, mikäli ilma ei kulje huoneistossa tarpeeksi, tai mikäli se kulkee liikaa. 

Tarvetta ilmanvaihtojärjestelmän puhdistukselle tai säädölle?

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistustyö on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä »